Kontakter og referanser

 Referanser og tilbakemeldinger:

Vi ønsket oss et meningsfullt foredrag om hverdagsmestring som engasjerte, inspirerte og motiverte våre ansatte. Vi fikk innfridd alle forventingene og litt til. I tillegg formidlet Hein budskapet på en måte som vi vil huske og som satte spor i hjerter og hoder, dette ble utvikling både på personlig og fagmessig plan.
Birgit Solberg, Rådgiver, Etat helse og Omsorg, Øvre Eiker Kommune

Hein har en god formidlingsevne. Han fokuserte på kommunikasjon, anerkjennelse og bygging av selvbilde, slik vi ønsket. Vi synes dette var et kjempefint innslag, der fokus må være hos voksne og at en er ansvarlig for å bygge en god kultur hvor barna vokser opp. Hein treffer det som er essensen i relasjonsbygging, der en kan forebygge krenkelser, uønsket adferd og mobbing.
Sissel Midtvik Sandvik, Daglig leder Myrane Kanvas-barnehage

Hei og tusen takk for et meget godt og engasjerende foredrag.
Har kun fått positive tilbakemeldinger. Igjen TUSEN TAKK💐
 
Geir Viksund, Kirkeverge Askøy

«Kjære deg! Det du delte i dag var sterkere enn sterkest og bedre enn best! Budskapet og måten du formidler det på rører så inderlig, på en slik måte at jeg tror det kan bidra til endring! Vi har allerede fått utrolig mange gode tilbakemeldinger! Stor takk til deg, for at du tok turen, til tross for flykansellering. For en sporty ting å gjøre, å kjøre hit ned. Håper det går fint i Bekkefaret i kveld! 🌸 Stor takk fra meg og alle de andre som fikk dette med seg i dag»
Cecilie Bakkene Pedersen, Rådgiver Trosopplæring, Stavanger Bispedømme – etter samling med trosopplærere og foredraget «Hvem er du..egentlig.. ? »

«Samlingen ble en suksess både faglig og sosialt, og ditt bidrag passet inn som hånd i hanske. «Kvitteringspoenget» ditt gikk rett inn, og ble brukt i dag når vi rundet av. Nok en gang tusen takk for glimrende bidrag!»
Håkon T. Nordli, Klinikkdiretør, Haukeland Univseritetssykehus – etter samling med nevroklinikken og foredraget «Vil du ha kvittering ? «

 Heisann Hein!  Tusen takk for eit gripande og motiverande innlegg i går! Det var helt supert og traff målgruppa med både ord og bilete! Takk for at du stilte opp for oss !
Gro Berge, Kommunepsykolog Fjell Kommune-etter Verdensdagen for psykisk helse i Fjell kommune med programmet «Noe å glede seg over» for 1200 ungdomsskoleelever i kommunen.

Tusen takk for at du kom til oss! ☺️. Jeg fikk utelukkede positive tilbakemeldinger, så det skal du ta til deg. Kjempebra opplegg du har, med humor og glede og spenning og, ja, hele spekteret av følelser egentlig. Det var veldig veldig bra! 😄Igjen, Hein -det var fantastisk å få møte deg! Du er en inspirasjon. Virkelig ☺️Takk!
Camilla Enger, Leder i Norsk Yktioseforening

Tusen takk for oss og, det var inspirerende og utrolig positivt å høre på dine gode ord og om opplevelsen på Ingen Grenser. Du har en utrolig fin måte å tolke livet på- å bruke hverdagen og veve det inn i meningen med livet og tro. Både konfirmantene og foreldrene har hatt mange gode tilbakemeldinger.
Kendra Hoover, Trosopplærer/menighetspedagog

Hei og tusen takk for sist :-). Har fått mange positive tilbake meldinger i fra medlemmene i Ms-foreningen etter foredraget du holdt for oss . Du var heilt fantastisk :-). Du var eit godt bevis på at det går godt an å meistre det mann vil og ta utfordringer fordi om ein har funksjonshemming :-).
Reidun Kjønn Rinde, Styreleder  i MS-foreningen Bergen/Hordaland

Det ble en veldig bra kveld – og du var en svært viktig del av det! Veldig mange gode tilbakemeldinger fra ungdom og voksne på det du sa. Viktige “grunnfjells” temaer  – som du formidlet på en veldig god måte!
Liv Karin Thomassen, «Søndagskveld på Landås»

Tusen hjertelig takk for en fantastisk kveld! Har fått masse god tilbakemelding.
Gunn Waage Austad, Menighetspedagog/ Kateket  i Fyllingsdalen og Sælen kirker

Hei Hein!
Tusen takk for ein flott kveld i går! Du balanserer så fint mellom humor og alvor og det var som sagt veldig inspirerande å høyre på deg! Du formidla eit viktig tema på ein flott måte som berørte både konfirmantar og foreldre midt i hjartet (i følgje det som blei sagt etter på)! 🙂 Vi vil gjerne bruke deg igjen!
Kristin Lødøen Hope, prest i Løvstakksiden menighet og Bergen internasjonale menighet

«Du er en troverdig formidler av et enormt viktig budskap !»
Bodil Dyrøy Bredholt, kateket Storetveit menighet

«Hei Hein! Takk for interessant og inspirerende foredrag !Veldig kjekt å høre historien din, dine tanker om livet, valgene vi tar, og holdningene som er så avgjørende for hvordan livet arter seg. Håper mange flere får høre deg, Hein! Du har akkurat det som skal til for å fenge publikum, og formidle på en naturlig, ekte og ærlig måte.»
Anne Marie Brusdal, Rådgiver og Coach

«Det var nett slik vi hadde håpa denne kvelden skulle bli. Aktive unger og eit innhold som dei kan huske på.Takk for eit flott foredrag !»
Torstein Dyrøy, Kleppe  NLM Speidergruppe

«Takk Hein, for eit fantastisk flott foredrag på det åpne møtet vårt. Eit imponerande samspel på scenen mellom deg og Kristine kombinert med bilder og filmklipp gav reisa «Ingen grenser» ein heilt ny dimensjon, ein særdeles minnerik kveld for alle som var tilstades. Mottoet i Rotary er å gagna andre. Dette mottoet var og heilt sentralt for deltakarane på denne turen».
Karl Vågstøl, President Nordhordland Rotaryklubb

«Tusen takk for flotte og innholdsrike timer i dag:) De andre lærerne var også strålende fornøyde! Mange gode og viktige poeng, formidlet på en super måte».
Unni Kristin Heggernes, lærer Helse- og Oppvekstfag ved Danielsen Videregående skole, Bergen

«Takk for et spennende, motiverende og ikke minst tankevekkende foredrag på våre temakvelder i vinter. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger fra deltagere på disse temakveldene, håper du vil være med oss på flere slike møter fremover».
Lena Brenden, Direct Marketing Coordinator, Coloplast AS – etter temakvelder med tittelen «Hverdagsmestring- man trenger ikke ekspedisjoner for det»

Jeg synes foredragene til Hein var veldig «varme». Fin blanding av humor og alvor. Han er en svært god formidler som også takler spørsmål og innvendinger på en meget rolig og god måte. Han engasjerer sitt publikum og får deg til å tenke over din egen situasjon og ditt eget liv. Uavhengig av om du har noen spesielle utfordringer i livet. Hva er viktig for deg? Hvem vil du være? Hvem vil du ha rundt deg? (og hvem bør du bli kvitt J).Ingen av de tre kveldene jeg var på var like, han utvikler og tilpasser seg, og virker alltid like engasjert. En mann det er umulig å ikke bli glad i!!
Malene Krokeide, Direct Regionleder, Coloplast AS – etter temakvelder med tittelen «Hverdagsmestring- man trenger ikke ekspedisjoner for det»

«Tusen tusen takk for en inspirerende og fantastisk foredrag Hein! «Alle» snakket om det etterpå 🙂 ! Jeg kommer til å anbefale deg til alle som skal arrangere noe fremover.»
Unni Moen, Fysioterapeut Spinalenheten – etter Foredrag med tittelen «Motivasjon og mestring i rehabilitering» under samarbeidsmøte for personell som arbeider med rehabilitering av ryggmargsskadde ved Sunnaas sykehus, Haukeland universitetssykehus og St. Olav.

«Takk for et inspirerende og motiverende innlegg i forbindelse med vår fagdag for hjemmesykepleien og bofellesskap i Bergen kommune. Har fått mange positive tilbakemeldinger på ditt innlegg i etterkant.»
Tone Nesse Aalen, sykepleier i Boots apotek Spelhaugen

«Tusen takk for et engasjerende og gripende foredrag! Viktig og relevant budskap både til ungdom og voksne.Sammen med over 200 konfirmanter og 250 foreldre kunne vi hørt en knappenål falle i gulvet. Samspillet mellom foredraget og videoklippene fungerte utmerket. Din ærlige fremtoning gir tyngde i det som du presenterer!»
Ole Arthur Hanstveit, Menighetspedagog Åsane Menighet

 

____________________________________________________________________

Virksomheter jeg har hatt foredrag og undervisning for :

Arendal Kirkelige Fellesråd

Askøy kirkelige Fellesråd

Bekkefaret kirke, Stavanger

Bergen Domkirke Menighet

Bergen Kommune – Byrådsleders avdeling

Bergen Kommune .- Dagsentertjenesten

Bergen og Hordaland turlag (DNT)

Birkeland Menighet
Boots Norge
Coloplast Norge AS

Danielsen Ungdomsskole Bergen

DIABETESFORBUNDET HORDALAND
DIREKTORATET FOR FORVALTNING OG IKT

Egill Danielsens stiftelse

Erdal Kirke

Fana Menighet

Fibromyalgiforeningen Bergen

Fjell menighet – Base Camp

Fjell kirkelige fellesråd

Fjell kommune

Framnes videregående skole

Fyllingsdalen Menighet

Fyllingsdalen Videregående skole

Helse Bergen HF
Hordaland Fylkeskommune- Teknisk Fagskole
Høgskolen i Bergen- Ergoterapiseksjonen

Iktyoseforeningen i Norge

Kanadaskogen friluftslivsbarnehage

Karmøy Kommune

 Kinn SoknerådLandås Menighet

Kjøkkelvik idrettslag

Landsforeningen for Ryggmargsskadde Hordaland
Leikanger Kyrkjelyd

Løvstakksiden Menighet
Mennesket i Fokus Randi T. Nordvik
MULTIPEL MULTIPEL SKLEROSEFORENINGEN I BERGEN OG HORDALAND

Myrane Kanvas-barnehage

NLA Høgskolen Bergen
NORDHORDLAND ROTARYKLUBB
NORILCO-BERGEN

Norsk Ergoterapeutforbund

Norsk forening for slagrammede

Norsk ortopediteknisk forening og NITO Ortopedi

Norsk Radiografforbund

Norsk sykepleierforbund- operasjonsykepleiere Hordaland

Olsvik menighet
RYGGMARGSBROKKFORENINGEN- OG HYDROCEPHALUSFORENINGEN
Salhus Menighet

Slettebakken Menighet

St. Olavs hospital HF

Stavanger Bispedømme

Storetveit menighet
Sund Kyrkjelyd
Sælen menighet

Søreide Menighet

TURNER SYNDROMFORENINGEN NORGE
Vågå Kommune Helse og Omsorgsektoren
Åsane Menighet