Foredrag og undervisning

foto: Eirik Hagesæter

foto: Eirik Hagesæter

Jeg vil gjerne dele av min kunnskap og mine erfaringer. «Meget vinner den som lærer av det han taper» sa en klok mann en gang. Jeg tror at erfaring formidlet på en god måte gir kunnskap til de som lytter. Tema som selvbevissthet, hverdagsmestring, felleskapsbygging, livsendringer, egen rolle i felleskapet og eget selvbilde er viktige ting å ha fokus på. Foredrag og undervisning knyttet til  opplevelsene fra  «Ingen Grenser» er flott å kunne by på sammen med de andre ting jeg gjerne vil formidle. Kom gjerne med forslag til temasammensetning og fokus innenfor mine kompetanseområder. Eksempler fra foredragene/undervisningen som jeg holder er :

 «Hverdagsmestring – du trenger ikke ekspedisjoner for det»
Fokus på selvbildet, det å bli elsket og brukt, sammenligninger, komfortsoner, aktivitet og aktivitetens betydning og en liten tur med «ingen Grenser»

 » Hvem er jeg… – egentlig?»
Fokus på selvbildet, det å bli elsket og brukt, sammenligninger, komfortsoner, når livet tar en annen vei, hver og ens unike rolle i fellesskapet og de viktige og gode valg. Trygghet og anerkjennelse er stikkord her i et opplegg der jeg ønsker at hver og en skal reflektere litt rundt sitt eget «jeg».

 «Ingen Grenser – opplevelser og utfordringer «
En tur sammen med meg og mine turvenner fra sommerens opplevelsesrike ekspedisjon. Her er fokus på lærdom, teambygging, mestring, utfordringer, problemløsninger og felleskap

 

 Referanser og tilbakemeldinger:

«Du er en troverdig formidler av et enormt viktig budskap !»
Bodil Dyrøy Bredholt, kateket Storetveit menighet

«Hei Hein! Takk for interessant og inspirerende foredrag !Veldig kjekt å høre historien din, dine tanker om livet, valgene vi tar, og holdningene som er så avgjørende for hvordan livet arter seg. Håper mange flere får høre deg, Hein! Du har akkurat det som skal til for å fenge publikum, og formidle på en naturlig, ekte og ærlig måte.»
Anne Marie Brusdal, Rådgiver og Coach

«Det var nett slik vi hadde håpa denne kvelden skulle bli. Aktive unger og eit innhold som dei kan huske på.Takk for eit flott foredrag !»
Torstein Dyrøy, Kleppe  NLM Speidergruppe

«Takk Hein, for eit fantastisk flott foredrag på det åpne møtet vårt. Eit imponerande samspel på scenen mellom deg og Kristine kombinert med bilder og filmklipp gav reisa «Ingen grenser» ein heilt ny dimensjon, ein særdeles minnerik kveld for alle som var tilstades. Mottoet i Rotary er å gagna andre. Dette mottoet var og heilt sentralt for deltakarane på denne turen».
Karl Vågstøl, President Nordhordland Rotaryklubb

«Tusen takk for flotte og innholdsrike timer i dag:) De andre lærerne var også strålende fornøyde! Mange gode og viktige poeng, formidlet på en super måte».
Unni Kristin Heggernes, lærer Helse- og Oppvekstfag ved Danielsen Videregående skole, Bergen

«Takk for et spennende, motiverende og ikke minst tankevekkende foredrag på våre temakvelder i vinter. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger fra deltagere på disse temakveldene, håper du vil være med oss på flere slike møter fremover».
Lena Brenden, Direct Marketing Coordinator, Coloplast AS – etter temakvelder med tittelen «Hverdagsmestring- man trenger ikke ekspedisjoner for det»

Jeg synes foredragene til Hein var veldig «varme». Fin blanding av humor og alvor. Han er en svært god formidler som også takler spørsmål og innvendinger på en meget rolig og god måte. Han engasjerer sitt publikum og får deg til å tenke over din egen situasjon og ditt eget liv. Uavhengig av om du har noen spesielle utfordringer i livet. Hva er viktig for deg? Hvem vil du være? Hvem vil du ha rundt deg? (og hvem bør du bli kvitt J).Ingen av de tre kveldene jeg var på var like, han utvikler og tilpasser seg, og virker alltid like engasjert. En mann det er umulig å ikke bli glad i!!
Malene Krokeide, Direct Regionleder, Coloplast AS – etter temakvelder med tittelen «Hverdagsmestring- man trenger ikke ekspedisjoner for det»

«Tusen tusen takk for en inspirerende og fantastisk foredrag Hein! «Alle» snakket om det etterpå 🙂 ! Jeg kommer til å anbefale deg til alle som skal arrangere noe fremover.»
Unni Moen, Fysioterapeut Spinalenheten – etter Foredrag med tittelen «Motivasjon og mestring i rehabilitering» under samarbeidsmøte for personell som arbeider med rehabilitering av ryggmargsskadde ved Sunnaas sykehus, Haukeland universitetssykehus og St. Olav.

«Takk for et inspirerende og motiverende innlegg i forbindelse med vår fagdag for hjemmesykepleien og bofellesskap i Bergen kommune. Har fått mange positive tilbakemeldinger på ditt innlegg i etterkant.»
Tone Nesse Aalen, sykepleier i Boots apotek Spelhaugen

«Tusen takk for et engasjerende og gripende foredrag! Viktig og relevant budskap både til ungdom og voksne.Sammen med over 200 konfirmanter og 250 foreldre kunne vi hørt en knappenål falle i gulvet. Samspillet mellom foredraget og videoklippene fungerte utmerket. Din ærlige fremtoning gir tyngde i det som du presenterer!»
Ole Arthur Hanstveit, Menighetspedagog Åsane Menighet

Hei Hein!
Tusen takk for ein flott kveld i går! Du balanserer så fint mellom humor og alvor og det var som sagt veldig inspirerande å høyre på deg! Du formidla eit viktig tema på ein flott måte som berørte både konfirmantar og foreldre midt i hjartet (i følgje det som blei sagt etter på)! 🙂 Vi vil gjerne bruke deg igjen!
Kristin Lødøen Hope, prest i Løvstakksiden menighet og Bergen internasjonale menighet

En kommentar til «Foredrag og undervisning»

  1. Tusen takk for et engasjerende og gripende foredrag! Viktig og relevant budskap både til ungdom og voksne.
    Sammen med over 200 konfirmanter og 250 foreldre kunne vi hørt en knappenål falle i gulvet. Samspillet mellom foredraget og videoklippene fungerte utmerket. Din ærlige fremtoning gir tyngde i det som du presenterer!
    Ole Arthur Hanstveit, Menighetspedagog Åsane Menighet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s