Om meg

foto:Eirik Hagesæter

(foto: Eirik Hagesæter)

Jeg er ført i 1966 i Bergen og vokste opp i en familie på 4. vi var mye på turer eller på camping. Om vinteren var vi mye på ski, både langrenn og alpint. Mine foreldre var veldig glad i naturen og da ble også jeg det.

Jeg skadet meg i en motorsykkelulykke i 1983. Da var jeg 16 år. Ryggen var brukket. Jeg ble egentlig veldig bra etter ulykken. De 7-8 påfølgende årene kunne jeg gå uten krykker. Deretter ble jeg gradvis dårligere og gikk noen år med krykker før jeg måtte gå over til rullestol. Etter denne dramatiske endringen i mitt liv har jeg opplevd at livet har fart fint med meg. Jeg kom i gang med en ny utdannelse og var ferdig siviløkonom fra Norges Handelshøyskolen i 1991 og har arbeidet som økonom siden. Jeg giftet meg med Toril i 1995 og sammen har vi 2 barn som nå er blitt ungdommer. Jeg har utforsket mange ulike typer tilpassede aktiviteter som sitski, rullestolpigging, basketball, gokart, motorsykkelkjøring, vannski, svømming og kjelkehockey for å nevne noe. I tillegg har jeg hatt stor glede av å være ungdomsleder og søndagskolelærer i kirkelig regi og engasjert meg i barnas aktiviteter. Jeg har også satt i en del styrer for ideelle organisasjoner.

Sommeren 2013 var jeg av de heldige som fikk være med Odd-Bjørn Hjelmeset på ekspedisjonen «ingen Grenser» som vises på TV2 høsten 2013. Dette var en fantastisk opplevelse og lærerik ekspedisjon. Det å oppleve seg selv i nye omgivelser og andre rammebetingelser enn de dagligdagse er spennende for innsikt i eget følelsesliv. Hvordan reagerer vi når vi blir presset utover det vi tenkte var mulig ? Hvem er jeg i en gruppe ? Hva betyr jeg for de som er rundt meg Hva er mulig ? Utrolig mye !

Gjennom mitt virke i arbeidslivet, i kirken, som familiefar og ektemann, idrettsutøver, venn og samtalepartner føler jeg at jeg har lært utrolig mye. Dette er jeg så heldig at jeg får dele med andre !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s